Profil​

Jeg hedder Helle Sonasson (1960) uddannet psykolog fra Århus Universitet i år 2000.

Autoriseret af Dansk Psykologforening og praktiserende psykolog siden 2006 tilsluttet overenskomst med Sygesikringen.

Hvilket betyder at praktiserende læger kan henvise bestemte persongrupper til behandling med tilskud fra sygesikringen.

Siden 2005 har jeg haft privat praksis i Haderslev og er efterhånden gået fra at beskæftige mig med en meget bred vifte af opgaver til at koncentrere mig om det felt, der har min største interesse og engagement. Det er individuel psykologiske behandling af unge og voksne med forskellige personlige problemstillinger.

I de sidste år har der hos mig været særlig stor søgning af psykologisk behandling af stresstilstande, depression, angst, pårørende til personer med alvorlige psykiske eller fysiske lidelser og problemer med selvværd. Det har derfor været naturligt at øge min viden og kompetencer gennem relevante kurser og konferencer inden for netop disse områder. I 2017 afsluttede jeg efteruddannelse i Compassioned Focused Therapy, der er en videreudbygning af den kognitive terapis tilgange til psykologisk behandling.​

​ERFARINGSOMRÅDER

​- Undersøgelse og behandling af voksne med forskellige problemstillinger som f.eks. angst, depression, krisereaktion, lavt selvværd, misbrug, impulskontrol se på "Vi tilbyder" for uddybet liste.

I min tilgang til at arbejde sammen med dig om dine temaer og problemfelter fokuserer jeg på det enkelte menneskes ressourcer og relationer. Den terapeutiske tilgang er integrativ med hovedvægt i den kognitive adfærdsterapi og compassioned focused therapy.

KONTAKTINFORMATIONER

Psykologerne i Haderslev v/ Helle Sonasson

Mobil: 22 23 13 73

Hurtig navigation

Medlem af​